4 weken levertijd
25 jaar garantie
Eigen werkplaats
Geen aanbetaling
4.5
★★★★★
★★★★★

Gedenksteen

Gedenksteen

Bent u op zoek naar een persoonlijke en tastbare manier om uw dierbare te herdenken? Een staande gedenksteen van Maes Natuursteen kan een mooie en blijvende herinnering zijn. We geven u graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden van een gedenksteen. Of u nu op zoek bent naar een granieten grafmonument of juist een marmeren variant, bij Maes Natuursteen bent u aan het juiste adres. We helpen u graag bij het vinden van een gedenksteen die past bij uw wensen en bij de persoon die u wilt herdenken.

 

Familiebedrijf met liefde voor het vak!

Vragen? 020-4977105

De functie van een gedenksteen

Een gedenksteen is een persoonlijke manier om uw dierbare te eren en te herinneren. Het biedt u een plek om naar toe te gaan om uw gedachten en emoties te uiten en om te rouwen. Een gedenksteen kan ook helpen bij het afsluiten van een rouwproces en kan een belangrijke steun zijn bij het verwerken van het verlies.

Verschillende soorten gedenkstenen

Bij Maes Natuursteen bieden we een breed assortiment aan staande gedenkstenen. Zo kunt u kiezen uit verschillende materialen, afmetingen en afwerkingen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ruw afgewerkte gedenksteen van graniet, marmer of hardsteen. Ook bieden we verschillende vormen en kleuren aan. Zo is er altijd een gedenksteen die past bij uw wensen en bij de persoon die u wilt herdenken.

Persoonlijke touch

Een gedenksteen heeft een persoonlijke betekenis. Daarom bieden we u verschillende opties om de grafsteen te personaliseren. Zo kunt u bijvoorbeeld een foto, tekst of afbeelding laten graveren in de steen. Ook bieden we de mogelijkheid om de gedenksteen te voorzien van een persoonlijke tekst of gedicht.

Een tastbare herinnering voor nabestaanden

Een gedenksteen zorgt ervoor dat er een tastbare herinnering is, die altijd beschikbaar is. Ook kunt u een gedenksteen bezoeken wanneer u dat wilt, wat kan helpen bij het rouwproces. Bovendien kan een gedenksteen ook een steun zijn voor andere nabestaanden en vrienden.

Maes Natuursteen, uw partner in gedenkstenen

We begrijpen dat een gedenksteen een belangrijke en persoonlijke keuze is. Daarom helpen we u graag bij het vinden van de juiste gedenksteen. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuze. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke service. Om de herinnering van uw dierbare levend te houden vervaardigd Maes Natuursteen unieke en persoonlijke gedenkstenen.

Het ziet er prachtig uit

★★★★★
★★★★★

Het ziet er prachtig uit. Heel erg bedankt voor dit mooie resultaat en zeer sympathieke manier van werken. Wij hebben ons bij jullie zeer op ons gemak gevoeld bij een niet alledaagse aankoop en gaan morgen meteen op bezoek.

Henk

Het grafmonument ziet er prima uit!

★★★★★
★★★★★

Het grafmonument ziet er prima uit! Nog mooier dan ik had gedacht. A.s. vrijdag ga ik met mijn moeder naar het graf. Ik weet zeker dat zij het ook mooi zal vinden. Wij, mijn moeder en zussen, willen u heel hartelijk bedanken voor uw zorgvuldige en geduldige manier van werken. We kijken met een goed gevoel terug op het hele proces van het uitzoeken en plaatsen van de steen. Hartelijk dank daarvoor. De betaling zal binnen enkele dagen plaatsvinden: daar zorgt mijn zwager voor.

Trix ter Beek

Dank jullie wel voor ’t mooie werk

★★★★★
★★★★★

Vorige week heb ik van jou een telefoontje gehad dat de steen op het graf van mijn moeder is geplaatst. Wij zijn afgelopen weekend in Rotterdam gaan kijken en ik kan je melden dat het er goed uitziet. De letters, de plaatsing en de steen zien er netje uit. Ik wil je graag bedanken voor de plezierige manier waarop dit geregeld is.

Ank

Ik ben heel blij met de door jullie gemaakte grafsteen

★★★★★
★★★★★

Ik ben vandaag naar het graf van m’n vader gegaan, ik ben heel blij met de door jullie gemaakte grafsteen, vlindertje vind ik ook ook heel mooi gedaan, en ja de zilveren letters hebben nu achteraf gezien wel meer klasse 🙂 en de steen is prachtig ! Ik ben dus heel tevreden, heb alvast wat onkruid weggehaald, en ga ’t binnenkort wat afmaken met wat steentjes en paar bloemige plantjes. Nu zijn grafsteen er ligt voel ik me meer geroepen om ernaar toe te gaan. Vriendelijke groet,

Nelly Nooij

Advies?

Met ruim 70 jaar ervaring helpen wij u graag bij het omzetten van uw wensen in een grafmonument dat volledig past bij bij de overledene. Vraag vrijblijvend uw persoonlijk advies aan.

020-4977105

Vraag onze brochure aan!

Vraag onze brochure aan en bekijk thuis rustig alle mogelijkheden in gedenkstenen van natuursteen, glas, RVS en cortenstaal.

Download Brochure
Inspiratie opdoen?
Of heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u inspiratie opdoen van alle mogelijkheden die wij bieden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Vrijblijvend afspraak maken
Maes Natuursteen

Maes Natuursteen bestaat inmiddels bijna 95 jaar. Vanuit onze ervaring kunnen wij u goed adviseren over alle mogelijkheden qua materialen, ontwerp, teksten en alles wat komt kijken bij het aanschaffen van een grafmonument voor uw dierbaren.