4 weken levertijd
25 jaar garantie
Eigen werkplaats
Geen aanbetaling
4.5
★★★★★
★★★★★

Begraafplaatsen

Begraafplaatsen omvatten een diepere betekenis dan alleen de functie van een laatste rustplaats voor onze dierbaren. Ze zijn intrinsiek verbonden met de menselijke ervaring van herdenking en reflectie, waarbij ze fungeren als plekken waar de geschiedenis en het leven van degenen die ons zijn voorgegaan, worden vereeuwigd. Het kiezen van de juiste begraafplaats, of het nu voor uzelf is of voor een geliefde, is een beslissing die doordacht en met aandacht moet worden genomen.

Het selecteren van een begraafplaats is niet louter een praktische aangelegenheid; het is een emotionele en spirituele beslissing die deel uitmaakt van ons levenstraject.

Met jarenlange ervaring en een diepgewortelde toewijding aan het respecteren van de tradities en de individualiteit van de overledene, bieden wij opties voor begraafplaatsen die naadloos aansluiten bij uw behoeften en waarden. Of het nu gaat om een serene rustplaats in de natuur, een indrukwekkend monument of een persoonlijk grafmonument, wij staan garant voor hoogwaardige kwaliteit en empathische dienstverlening om u te begeleiden in dit belangrijke proces van herdenking van een dierbare.

De betekenis van begraafplaatsen

Begraafplaatse zijn met hun diepgewortelde geschiedenis, zijn tijdloze en betekenisvolle locaties waar mensen al eeuwenlang hun dierbaren begraven. Ze vervullen niet alleen de functie van een laatste rustplaats, maar dienen ook als plekken van herdenking, rouw en contemplatie, waar mensen verbinding maken met de geschiedenis en de cultuur van onze samenleving. Het kiezen van de juiste begraafplaats is een beslissing van grote betekenis en verdient daarom zorgvuldige overweging.

Bij het maken van de keuze voor een begraafplaats is het van essentieel belang om rekening te houden met uw persoonlijke waarden en voorkeuren. Wilt u dat uw dierbare omringd wordt door de rustige sereniteit van de natuur of moet het een plek zijn voor een gezamenlijke herdenking of juist een intiem toevluchtsoord zijn? Voordat u de juiste begraafplaats kiezen kunt is het belangrijk om hierover na te denken.

Maes Natuursteen: Uw betrouwbare partner

Maes Natuursteen is een gerenommeerd bedrijf met jarenlange ervaring in het leveren van hoogwaardige diensten en producten op het gebied van begraafplaatsen. Als marktleider begrijpen we de unieke behoeften van onze klanten en streven we naar perfectie in alles wat we doen. Onze diensten zijn:

Grafstenen en gedenktekens

Een grafsteen is meer dan alleen een marker; het is een blijvende herinnering aan een dierbare. Wij bieden een uitgebreid assortiment grafstenen en gedenktekens, vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals marmer en graniet. Onze vakmensen zorgen ervoor dat elk stuk vakmanschap de persoonlijkheid en het leven van uw geliefde weerspiegelt.

Grafonderhoud en restauratie

Een goed onderhouden graf getuigt van respect voor de overledene. Onze toegewijde professionals bieden uitstekend grafonderhoud en restauratiediensten om de rustplaats van uw dierbaren in optimale staat te houden. We begrijpen de gevoeligheid van dit werk en nemen het met uiterste zorg en respect aan.

Advies en begeleiding

Bij Maes Natuursteen begrijpen we dat het kiezen van de juiste begraafplaats en monumenten een emotioneel proces kan zijn. Ons team van experts staat altijd klaar om u deskundig advies en begeleiding te bieden. We nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren en u te helpen de perfecte keuze te maken. Ook vragen wij voor u de vergunning kosteloos aan bij de begraafplaats.

Waarom Maes Natuursteen?

Bij Maes Natuursteen staat kwaliteit voorop in alles wat we doen. Onze materialen zijn van de hoogste kwaliteit, en ons vakmanschap en dienstverlening is ongeëvenaard. We streven ernaar om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen en zelfs te overtreffen.

Erfenis van excellentie

Met decennia van toewijding aan begraafplaatsen, hebben we een erfenis van excellentie opgebouwd. Onze klanten vertrouwen op onze expertise en toewijding.

Maatwerk

Elke familie en elke geliefde is uniek. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij uw behoeften en budget.

Respect en eerbied

We behandelen elk project met de grootst mogelijke zorg en respect. U kunt erop vertrouwen dat uw wensen voor uw dierbaren bij ons in goede handen zijn.

Hulp nodig bij het vinden van een begraafplaats?

Begraafplaatsen spelen een cruciale rol in ons leven, en de keuze van de juiste begraafplaatspartner is van het grootste belang. Maes Natuursteen staat klaar om u te helpen met hoogwaardige grafstenen, gedenktekens en het vinden van de juiste begraafplaats. Onze toewijding aan kwaliteit en respect maakt ons de ideale keuze voor al uw begraafplaatsbehoeften.

Wacht niet langer; contacteer ons vandaag nog voor meer informatie en laat ons u helpen bij het eren van de herinnering aan uw dierbaren.

Hierbij een overzicht van begraafplaatsen waar wij met regelmaat komen;

Familiebedrijf met liefde voor het vak!

Het ziet er prachtig uit

★★★★★
★★★★★

Het ziet er prachtig uit. Heel erg bedankt voor dit mooie resultaat en zeer sympathieke manier van werken. Wij hebben ons bij jullie zeer op ons gemak gevoeld bij een niet alledaagse aankoop en gaan morgen meteen op bezoek.

Henk

Het grafmonument ziet er prima uit!

★★★★★
★★★★★

Het grafmonument ziet er prima uit! Nog mooier dan ik had gedacht. A.s. vrijdag ga ik met mijn moeder naar het graf. Ik weet zeker dat zij het ook mooi zal vinden. Wij, mijn moeder en zussen, willen u heel hartelijk bedanken voor uw zorgvuldige en geduldige manier van werken. We kijken met een goed gevoel terug op het hele proces van het uitzoeken en plaatsen van de steen. Hartelijk dank daarvoor. De betaling zal binnen enkele dagen plaatsvinden: daar zorgt mijn zwager voor.

Trix ter Beek

Dank jullie wel voor ’t mooie werk

★★★★★
★★★★★

Vorige week heb ik van jou een telefoontje gehad dat de steen op het graf van mijn moeder is geplaatst. Wij zijn afgelopen weekend in Rotterdam gaan kijken en ik kan je melden dat het er goed uitziet. De letters, de plaatsing en de steen zien er netje uit. Ik wil je graag bedanken voor de plezierige manier waarop dit geregeld is.

Ank

Ik ben heel blij met de door jullie gemaakte grafsteen

★★★★★
★★★★★

Ik ben vandaag naar het graf van m’n vader gegaan, ik ben heel blij met de door jullie gemaakte grafsteen, vlindertje vind ik ook ook heel mooi gedaan, en ja de zilveren letters hebben nu achteraf gezien wel meer klasse 🙂 en de steen is prachtig ! Ik ben dus heel tevreden, heb alvast wat onkruid weggehaald, en ga ’t binnenkort wat afmaken met wat steentjes en paar bloemige plantjes. Nu zijn grafsteen er ligt voel ik me meer geroepen om ernaar toe te gaan. Vriendelijke groet,

Nelly Nooij

Advies?

Met ruim 70 jaar ervaring helpen wij u graag bij het omzetten van uw wensen in een grafmonument dat volledig past bij bij de overledene. Vraag vrijblijvend uw persoonlijk advies aan.

020-4977105

Vraag onze brochure aan!

Vraag onze brochure aan en bekijk thuis rustig alle mogelijkheden in gedenkstenen van natuursteen, glas, RVS en cortenstaal.

Download Brochure

Ons assortiment

Wij hebben diverse grafstenen op voorraad, bezoek Maes Natuursteen of bel ons voor meer informatie. Wij zijn een familiebedrijf wat gespecialiseerd is in grafmonumenten.

Tijdelijke aanbiedingen

Inspiratie opdoen?
Of heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u inspiratie opdoen van alle mogelijkheden die wij bieden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Vrijblijvend afspraak maken
Maes Natuursteen

Maes Natuursteen bestaat inmiddels bijna 95 jaar. Vanuit onze ervaring kunnen wij u goed adviseren over alle mogelijkheden qua materialen, ontwerp, teksten en alles wat komt kijken bij het aanschaffen van een grafmonument voor uw dierbaren.