4 weken levertijd
25 jaar garantie
Eigen werkplaats
Geen aanbetaling
4.5
★★★★★
★★★★★

Grafsteen algemeen

Grafsteen voor op een algemeen graf

Het verlies van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis die gepaard gaat met rouw en verdriet. In deze moeilijke tijden is het belangrijk om een passende manier te vinden om de herinnering aan onze geliefden te eren en te koesteren. Bij Maes Natuursteen begrijpen we dit als geen ander, en daarom bieden wij een prachtige oplossing: de urn grafsteen. Onze collectie van urn grafstenen dienen als een blijvend eerbetoon aan degenen die we verloren hebben.

Familiebedrijf met liefde voor het vak!

Vragen? 020-4977105

Een unieke samensmelting van symboliek

Wanneer iemand na het overlijden wordt gecremeerd en de wens heeft om begraven te worden, is dit mogelijk door de urn te begraven en daarop een mooie urn grafsteen te plaatsen. Deze grafsteen biedt niet alleen een tastbare plek om te rouwen, maar ook een symbolische verbinding met de overledene. Elke urn grafsteen bij Maes Natuursteen is ontworpen met de gedachte om een persoonlijke en eervolle herinnering te creëren.

Keuze en maatwerk

Elke persoon is uniek en heeft een eigen verhaal. Daarom bieden we een breed scala aan mogelijkheden voor het ontwerp van een urn grafsteen. Of u nu op zoek bent naar een traditionele grafsteen of een eigentijds en modern ontwerp, onze ervaren ontwerpers staan klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces. U kunt kiezen uit verschillende materialen zoals marmer, graniet, of natuursteen. Elk materiaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen en uitstraling, waardoor u een grafsteen kunt kiezen die perfect past bij de persoonlijkheid en smaak van uw dierbaren.

De urn grafsteen kan verder worden aangepast met persoonlijke details en symbolen die de herinnering aan uw geliefde weerspiegelen. Denk hierbij aan gravures van namen, data, symbolen, of zelfs een gedicht dat belangrijk was voor de overledene. Onze ontwerpers helpen u graag bij het maken van een ontwerp dat recht doet aan de persoonlijkheid en het leven van uw dierbare.

Vakmanschap en kwaliteit

Bij Maes Natuursteen hebben we meer dan 90 jaar ervaring in het vervaardigen van grafstenen en monumenten. Ons vakmanschap en oog voor detail zorgen ervoor dat elke urn grafsteen met de grootste zorg en precisie wordt gemaakt. We werken uitsluitend met hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de tand des tijds, zodat u verzekerd bent van een blijvende herinnering die generaties lang meegaat.

Een plek van verbondenheid en respect

Een urn grafsteen biedt niet alleen een plek voor u en uw naasten om te bezoeken, maar ook voor anderen om hun respect te betuigen. Familieleden, vrienden en kennissen kunnen langskomen, bloemen neerleggen en momenten delen die de herinnering aan uw dierbare levend houden. Het is een plek van verbondenheid, waar verhalen worden gedeeld en de liefde wordt gevierd.

Creëer een blijvend eerbetoon voor uw dierbare

Het verlies van een dierbare is een pijnlijke en moeilijke periode in ons leven. Bij Maes Natuursteen begrijpen we de behoefte om op een waardige en betekenisvolle manier afscheid te nemen en een blijvende herinnering te creëren. Onze urn grafstenen zijn een kostbaar symbool van liefde, respect en verbondenheid, dat generaties lang meegaat. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons samen een eervol grafmonument ontwerpen dat de herinnering aan uw dierbare levend houdt en troost biedt in tijden van rouw.

Het ziet er prachtig uit

★★★★★
★★★★★

Het ziet er prachtig uit. Heel erg bedankt voor dit mooie resultaat en zeer sympathieke manier van werken. Wij hebben ons bij jullie zeer op ons gemak gevoeld bij een niet alledaagse aankoop en gaan morgen meteen op bezoek.

Henk

Het grafmonument ziet er prima uit!

★★★★★
★★★★★

Het grafmonument ziet er prima uit! Nog mooier dan ik had gedacht. A.s. vrijdag ga ik met mijn moeder naar het graf. Ik weet zeker dat zij het ook mooi zal vinden. Wij, mijn moeder en zussen, willen u heel hartelijk bedanken voor uw zorgvuldige en geduldige manier van werken. We kijken met een goed gevoel terug op het hele proces van het uitzoeken en plaatsen van de steen. Hartelijk dank daarvoor. De betaling zal binnen enkele dagen plaatsvinden: daar zorgt mijn zwager voor.

Trix ter Beek

Dank jullie wel voor ’t mooie werk

★★★★★
★★★★★

Vorige week heb ik van jou een telefoontje gehad dat de steen op het graf van mijn moeder is geplaatst. Wij zijn afgelopen weekend in Rotterdam gaan kijken en ik kan je melden dat het er goed uitziet. De letters, de plaatsing en de steen zien er netje uit. Ik wil je graag bedanken voor de plezierige manier waarop dit geregeld is.

Ank

Ik ben heel blij met de door jullie gemaakte grafsteen

★★★★★
★★★★★

Ik ben vandaag naar het graf van m’n vader gegaan, ik ben heel blij met de door jullie gemaakte grafsteen, vlindertje vind ik ook ook heel mooi gedaan, en ja de zilveren letters hebben nu achteraf gezien wel meer klasse 🙂 en de steen is prachtig ! Ik ben dus heel tevreden, heb alvast wat onkruid weggehaald, en ga ’t binnenkort wat afmaken met wat steentjes en paar bloemige plantjes. Nu zijn grafsteen er ligt voel ik me meer geroepen om ernaar toe te gaan. Vriendelijke groet,

Nelly Nooij

Advies?

Met ruim 70 jaar ervaring helpen wij u graag bij het omzetten van uw wensen in een grafmonument dat volledig past bij bij de overledene. Vraag vrijblijvend uw persoonlijk advies aan.

020-4977105

Vraag onze brochure aan!

Vraag onze brochure aan en bekijk thuis rustig alle mogelijkheden in gedenkstenen van natuursteen, glas, RVS en cortenstaal.

Download Brochure
Inspiratie opdoen?
Of heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u inspiratie opdoen van alle mogelijkheden die wij bieden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Vrijblijvend afspraak maken
Maes Natuursteen

Maes Natuursteen bestaat inmiddels bijna 95 jaar. Vanuit onze ervaring kunnen wij u goed adviseren over alle mogelijkheden qua materialen, ontwerp, teksten en alles wat komt kijken bij het aanschaffen van een grafmonument voor uw dierbaren.