4 weken levertijd
25 jaar garantie
Eigen werkplaats
Geen aanbetaling
4.5
★★★★★
★★★★★

Voorraad, snelle levertijd

Wij beschikken over een voorraad met snelle levertijd van grafstenen uit eigen showroom en werkplaats.
Hieronder vindt u enkele grafstenen uit onze voorraad;

Heeft u vragen over de levertijd en mogelijkheden, u kunt ons bereiken op  020 – 497 7105

Familiebedrijf met liefde voor het vak!

Vragen? 020-4977105

Voorraad Grafstenen

Voor een uitgebreide voorraad, snelle levertijd van grafstenen kunt u langskomen bij Maes Natuursteen. Wij vervaardigen met veel liefde en vakmanschap prachtige grafstenen. Zo kunt u op een waardige manier afscheid nemen van uw geliefde. Wij zijn bij het gehele maakproces betrokken en graveren en plaatsen de stenen daarom ook zelf. Voor ons staat klantvriendelijkheid voorop. Daarom zijn wij pas tevreden als u tevreden bent met het eindresultaat. Het gaat er immers om dat u als nabestaande een mooi aandenken hebt van uw dierbare.

Grote voorraad grafstenen met snelle levertijd

Grafstenen uit onze voorraad leveren wij met 4 weken. Aangezien het onmogelijk is om alle monumenten op onze website te plaatsen, adviseren wij u om een bezoek te brengen aan onze showroom. Wij kunnen direct een digitaal ontwerp voor u maken met een voorbeeld tekst, zodat u zich een goed beeld kunt vormen van het grafmonument. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend. Wij leveren onze grafstenen altijd met 25 jaar garantie, zonder daarbij afbreuk te doen aan de kwaliteit en service die we garanderen. Bent u op zoek naar een grafsteen die de wensen van vrienden en familie weerspiegelt? Verwacht u een redelijke prijs en uitstekende service? Onze vakmensen van Maes Natuursteen hebben een hart voor het vak en hebben oog voor uw wensen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

De richtlijnen van de begraafplaats i.v.m. voorraad grafsteen.

De begraafplaatsen hebben zo hun eigen richtlijnen waar wij aan moeten voldoen. Zo heeft de begraafplaats Zorgvlied een andere maatvoering dan die van Westgaarde. Om het uit voorraad snel te kunnen leveren is het dus belangrijk om deze richtlijnen mee te nemen bij de samenstelling van een grafsteen. Wij zijn op de hoogte van de eisen van de diverse kerkhoven in de regio’s Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht. Ook verzorgen wij de vergunningaanvraag naar de begraafplaats, zodat u weet dat alles goed geregeld wordt. Heeft u vragen over deze richtlijnen en kosten? U kan ons altijd mailen of bellen en wij proberen u hier gelijk een passend antwoord op te geven.

Het ziet er prachtig uit

★★★★★
★★★★★

Het ziet er prachtig uit. Heel erg bedankt voor dit mooie resultaat en zeer sympathieke manier van werken. Wij hebben ons bij jullie zeer op ons gemak gevoeld bij een niet alledaagse aankoop en gaan morgen meteen op bezoek.

Henk

Het grafmonument ziet er prima uit!

★★★★★
★★★★★

Het grafmonument ziet er prima uit! Nog mooier dan ik had gedacht. A.s. vrijdag ga ik met mijn moeder naar het graf. Ik weet zeker dat zij het ook mooi zal vinden. Wij, mijn moeder en zussen, willen u heel hartelijk bedanken voor uw zorgvuldige en geduldige manier van werken. We kijken met een goed gevoel terug op het hele proces van het uitzoeken en plaatsen van de steen. Hartelijk dank daarvoor. De betaling zal binnen enkele dagen plaatsvinden: daar zorgt mijn zwager voor.

Trix ter Beek

Dank jullie wel voor ’t mooie werk

★★★★★
★★★★★

Vorige week heb ik van jou een telefoontje gehad dat de steen op het graf van mijn moeder is geplaatst. Wij zijn afgelopen weekend in Rotterdam gaan kijken en ik kan je melden dat het er goed uitziet. De letters, de plaatsing en de steen zien er netje uit. Ik wil je graag bedanken voor de plezierige manier waarop dit geregeld is.

Ank

Ik ben heel blij met de door jullie gemaakte grafsteen

★★★★★
★★★★★

Ik ben vandaag naar het graf van m’n vader gegaan, ik ben heel blij met de door jullie gemaakte grafsteen, vlindertje vind ik ook ook heel mooi gedaan, en ja de zilveren letters hebben nu achteraf gezien wel meer klasse 🙂 en de steen is prachtig ! Ik ben dus heel tevreden, heb alvast wat onkruid weggehaald, en ga ’t binnenkort wat afmaken met wat steentjes en paar bloemige plantjes. Nu zijn grafsteen er ligt voel ik me meer geroepen om ernaar toe te gaan. Vriendelijke groet,

Nelly Nooij

Advies?

Met ruim 70 jaar ervaring helpen wij u graag bij het omzetten van uw wensen in een grafmonument dat volledig past bij bij de overledene. Vraag vrijblijvend uw persoonlijk advies aan.

020-4977105

Vraag onze brochure aan!

Vraag onze brochure aan en bekijk thuis rustig alle mogelijkheden in gedenkstenen van natuursteen, glas, RVS en cortenstaal.

Download Brochure
Inspiratie opdoen?
Of heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u inspiratie opdoen van alle mogelijkheden die wij bieden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Vrijblijvend afspraak maken
Maes Natuursteen

Maes Natuursteen bestaat inmiddels bijna 95 jaar. Vanuit onze ervaring kunnen wij u goed adviseren over alle mogelijkheden qua materialen, ontwerp, teksten en alles wat komt kijken bij het aanschaffen van een grafmonument voor uw dierbaren.