4 weken levertijd
25 jaar garantie
Eigen werkplaats
Geen aanbetaling
4.5
★★★★★
★★★★★

Grafstenen

Wanneer we afscheid moeten nemen van een dierbare, is het uitzoeken van een grafsteen een belangrijke stap in het rouwproces. Bij Maes Natuursteen begrijpen we dat dit geen makkelijke taak is en daarom bieden wij een persoonlijke service waarbij we u adviseren over alle mogelijkheden op het gebied van materialen, ontwerpen, teksten en meer.

Ontwerp en gravering

Bij Maes Natuursteen kunnen we een uniek ontwerp voor uw grafsteen maken, waarbij we rekening houden met uw persoonlijke wensen en de stijl van de begraafplaats. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een klassiek ontwerp met florale elementen of juist voor een modern ontwerp met abstracte vormen. Ook kunnen we een gravering aanbrengen van een tekst, afbeelding of foto die belangrijk is voor u en uw dierbare.

Onderhoud van grafstenen

Een grafmonument heeft onderhoud nodig om zijn uitstraling te behouden. Bij Maes Natuursteen kunnen we u adviseren over het juiste onderhoud van de grafsteen. Zo kunnen we bijvoorbeeld een beschermende laag aanbrengen die het materiaal beschermt tegen weersinvloeden en vervuiling. Ook kunnen we periodiek onderhoud uitvoeren om de grafsteen schoon te maken en kleine reparaties uit te voeren.

Grafstenen op maat

Bij Maes Natuursteen begrijpen we dat elk persoon uniek is en daarom bieden we grafstenen op maat aan. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een grafsteen in een hart model of een grafsteen met foto, of een speciaal ontwerp laten maken dat past bij de persoonlijkheid van uw dierbare. Samen met onze ervaren ontwerpers en ambachtslieden zorgen we ervoor dat uw grafsteen een persoonlijke en unieke uitstraling heeft.

Een blijvende herinnering

Een grafsteen is niet alleen een laatste rustplaats, maar ook een blijvende herinnering aan uw dierbare. Bij Maes Natuursteen begrijpen we hoe belangrijk het is om een waardig afscheid te nemen en daarom bieden we een persoonlijke service waarbij we u helpen bij het uitzoeken van een grafsteen die past bij uw persoonlijke wensen en budget.

Grafstenen accessoires om het persoonlijker te maken

Naast het ontwerpen en plaatsen van grafstenen biedt Maes Natuursteen ook verschillende accessoires om uw grafsteen persoonlijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan een vaas waar bloemen in geplaatst kunnen worden, een lantaarn om een kaarsje in te branden, een bloembak voor graven, of een gedenkplaatje om uw dierbare te eren. Onze accessoires zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en kunnen worden aangepast aan uw persoonlijke wensen. Op deze manier kunt u de laatste rustplaats van uw dierbare nog persoonlijker maken en een blijvende herinnering creëren.

Zoekt u een gedenksteen voor de laatste rustplaats van uw dierbare? Neem dan contact op met Maes Natuursteen voor een persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte. Wij staan voor u klaar om u te helpen bij het vinden van een passende grafsteen voor uw dierbare.

Het ziet er prachtig uit

★★★★★
★★★★★

Het ziet er prachtig uit. Heel erg bedankt voor dit mooie resultaat en zeer sympathieke manier van werken. Wij hebben ons bij jullie zeer op ons gemak gevoeld bij een niet alledaagse aankoop en gaan morgen meteen op bezoek.

Henk

Het grafmonument ziet er prima uit!

★★★★★
★★★★★

Het grafmonument ziet er prima uit! Nog mooier dan ik had gedacht. A.s. vrijdag ga ik met mijn moeder naar het graf. Ik weet zeker dat zij het ook mooi zal vinden. Wij, mijn moeder en zussen, willen u heel hartelijk bedanken voor uw zorgvuldige en geduldige manier van werken. We kijken met een goed gevoel terug op het hele proces van het uitzoeken en plaatsen van de steen. Hartelijk dank daarvoor. De betaling zal binnen enkele dagen plaatsvinden: daar zorgt mijn zwager voor.

Trix ter Beek

Dank jullie wel voor ’t mooie werk

★★★★★
★★★★★

Vorige week heb ik van jou een telefoontje gehad dat de steen op het graf van mijn moeder is geplaatst. Wij zijn afgelopen weekend in Rotterdam gaan kijken en ik kan je melden dat het er goed uitziet. De letters, de plaatsing en de steen zien er netje uit. Ik wil je graag bedanken voor de plezierige manier waarop dit geregeld is.

Ank

Ik ben heel blij met de door jullie gemaakte grafsteen

★★★★★
★★★★★

Ik ben vandaag naar het graf van m’n vader gegaan, ik ben heel blij met de door jullie gemaakte grafsteen, vlindertje vind ik ook ook heel mooi gedaan, en ja de zilveren letters hebben nu achteraf gezien wel meer klasse 🙂 en de steen is prachtig ! Ik ben dus heel tevreden, heb alvast wat onkruid weggehaald, en ga ’t binnenkort wat afmaken met wat steentjes en paar bloemige plantjes. Nu zijn grafsteen er ligt voel ik me meer geroepen om ernaar toe te gaan. Vriendelijke groet,

Nelly Nooij

Advies?

Met ruim 70 jaar ervaring helpen wij u graag bij het omzetten van uw wensen in een grafmonument dat volledig past bij bij de overledene. Vraag vrijblijvend uw persoonlijk advies aan.

020-4977105

Vraag onze brochure aan!

Vraag onze brochure aan en bekijk thuis rustig alle mogelijkheden in gedenkstenen van natuursteen, glas, RVS en cortenstaal.

Download Brochure
Inspiratie opdoen?
Of heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u inspiratie opdoen van alle mogelijkheden die wij bieden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Vrijblijvend afspraak maken
Maes Natuursteen

Maes Natuursteen bestaat inmiddels bijna 95 jaar. Vanuit onze ervaring kunnen wij u goed adviseren over alle mogelijkheden qua materialen, ontwerp, teksten en alles wat komt kijken bij het aanschaffen van een grafmonument voor uw dierbaren.