4 weken levertijd
25 jaar garantie
Eigen werkplaats
Geen aanbetaling
4.5
★★★★★
★★★★★

Familiebedrijf met liefde voor het vak!

Vragen? 020-4977105

Urnen

Wanneer we afscheid moeten nemen van een dierbare, is het belangrijk om op een waardige manier afscheid te nemen. Een urn is een mooie manier om de as van een overleden persoon te bewaren en te herdenken. Het kan helpen om een gevoel van nabijheid te creëren en kan helpen bij het rouwproces. Een urn kan op een speciale plaats worden geplaatst, bijvoorbeeld thuis, in een columbarium of op een begraafplaats. Door te kiezen voor een duurzame urn, draagt u bovendien bij aan een beter milieu en een duurzame toekomst.

Bij Maes Natuursteen hebben we een ruime collectie urnen van verschillende materialen, stijlen en prijsklassen. We informeren u over urnen en waarom ze een mooie en duurzame manier zijn om een geliefde te herdenken.

Wat is een urn?

Een urn is een object dat gebruikt wordt om de as van een overleden persoon in te bewaren. Urnen worden meestal gemaakt van duurzame materialen zoals natuursteen, marmer, brons, keramiek of glas. De vorm en stijl van urnen kunnen sterk verschillen. Zo zijn er urnen in de vorm van een hart, een dier, een bloem of een abstracte vorm. Bij Maes Natuursteen hebben we urnen in verschillende stijlen, zodat er voor ieder wat wils is.

Welke urn past bij mijn dierbare?

Bij Maes Natuursteen hebben we een ruime collectie urnen van verschillende materialen, stijlen en prijsklassen. Bij het kiezen van een urn is het belangrijk om te kijken naar de persoonlijke voorkeur en de wensen van de overledene. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een urn met een persoonlijk tintje, zoals een foto. Ook kan er gekeken worden naar de plaats waar de urn geplaatst zal worden. Zo zijn er urnen die geschikt zijn voor binnenshuis, maar ook urnen die geschikt zijn voor buiten.

Wij kunnen ook urnen op maat maken. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een urn in een specifieke kleur, vorm of materiaal. Ook kan er gekozen worden voor een urn met een persoonlijk ontwerp of een speciale gravure. Onze vakmensen helpen graag bij het ontwerpen en realiseren van een persoonlijke urn die past bij de wensen en behoeften van de overledene en de nabestaanden.

Herdenk een geliefde op een liefdevolle manier met een urn van Maes Natuursteen

We bieden een uitgebreide selectie urnen aan om op een respectvolle en liefdevolle manier een geliefde te herdenken. Onze urnen zijn met zorg ontworpen en vervaardigd, waarbij we streven naar tijdloze elegantie en duurzaamheid. Elk stuk wordt met vakmanschap gemaakt, met aandacht voor detail en kwaliteit, zodat het een blijvende herinnering kan bieden aan degenen die we koesteren. Of het nu gaat om een klassiek ontwerp of een meer eigentijdse stijl, bij Maes Natuursteen vinden families een passende urn die recht doet aan de herinnering aan hun dierbare.

Neem gerust contact op met Maes Natuursteen voor meer informatie over onze collectie urnen en de mogelijkheden voor maatwerk urnen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren bij het kiezen van een urn.

Het ziet er prachtig uit

★★★★★
★★★★★

Het ziet er prachtig uit. Heel erg bedankt voor dit mooie resultaat en zeer sympathieke manier van werken. Wij hebben ons bij jullie zeer op ons gemak gevoeld bij een niet alledaagse aankoop en gaan morgen meteen op bezoek.

Henk

Het grafmonument ziet er prima uit!

★★★★★
★★★★★

Het grafmonument ziet er prima uit! Nog mooier dan ik had gedacht. A.s. vrijdag ga ik met mijn moeder naar het graf. Ik weet zeker dat zij het ook mooi zal vinden. Wij, mijn moeder en zussen, willen u heel hartelijk bedanken voor uw zorgvuldige en geduldige manier van werken. We kijken met een goed gevoel terug op het hele proces van het uitzoeken en plaatsen van de steen. Hartelijk dank daarvoor. De betaling zal binnen enkele dagen plaatsvinden: daar zorgt mijn zwager voor.

Trix ter Beek

Dank jullie wel voor ’t mooie werk

★★★★★
★★★★★

Vorige week heb ik van jou een telefoontje gehad dat de steen op het graf van mijn moeder is geplaatst. Wij zijn afgelopen weekend in Rotterdam gaan kijken en ik kan je melden dat het er goed uitziet. De letters, de plaatsing en de steen zien er netje uit. Ik wil je graag bedanken voor de plezierige manier waarop dit geregeld is.

Ank

Ik ben heel blij met de door jullie gemaakte grafsteen

★★★★★
★★★★★

Ik ben vandaag naar het graf van m’n vader gegaan, ik ben heel blij met de door jullie gemaakte grafsteen, vlindertje vind ik ook ook heel mooi gedaan, en ja de zilveren letters hebben nu achteraf gezien wel meer klasse 🙂 en de steen is prachtig ! Ik ben dus heel tevreden, heb alvast wat onkruid weggehaald, en ga ’t binnenkort wat afmaken met wat steentjes en paar bloemige plantjes. Nu zijn grafsteen er ligt voel ik me meer geroepen om ernaar toe te gaan. Vriendelijke groet,

Nelly Nooij

Advies?

Met ruim 70 jaar ervaring helpen wij u graag bij het omzetten van uw wensen in een grafmonument dat volledig past bij bij de overledene. Vraag vrijblijvend uw persoonlijk advies aan.

020-4977105

Vraag onze brochure aan!

Vraag onze brochure aan en bekijk thuis rustig alle mogelijkheden in gedenkstenen van natuursteen, glas, RVS en cortenstaal.

Download Brochure
Inspiratie opdoen?
Of heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u inspiratie opdoen van alle mogelijkheden die wij bieden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Vrijblijvend afspraak maken
Maes Natuursteen

Maes Natuursteen bestaat inmiddels bijna 95 jaar. Vanuit onze ervaring kunnen wij u goed adviseren over alle mogelijkheden qua materialen, ontwerp, teksten en alles wat komt kijken bij het aanschaffen van een grafmonument voor uw dierbaren.