4 weken levertijd
25 jaar garantie
Eigen werkplaats
Geen aanbetaling
4.5
★★★★★
★★★★★

Grafsteen accessoires

Wanneer u een grafsteen bij Maes Natuursteen laat vervaardigen, heeft u de mogelijkheid om grafaccessoires toe te voegen die het gedenkmonument verrijken. Onze deskundige ontwerpers kunnen u adviseren over welke accessoires het beste bij uw ontwerp passen en hoe deze harmonieus kunnen samengaan met het grafmonument. We bieden een uitgebreide selectie accessoires gemaakt van hoogwaardige materialen zoals brons, messing, aluminium en RVS. Hierbij kunt u denken aan fraaie lantaarns, decoratieve bloembakken en andere sierstukken die de serene sfeer van het gedenkmonument aanvullen.

Onze uitgebreide collectie aan grafsteen accessoires stelt u in staat om er één te kiezen die perfect aansluit bij de persoonlijkheid en interesses van uw dierbare.

Veelzijdige grafsteen accessoires

Grafsteen accessoires vormen een essentieel aspect bij het creëren van een gedenkwaardig grafmonument. Bij Maes Natuursteen begrijpen we het belang van deze details die het gedenken van dierbaren extra betekenisvol maken. Onze ruime selectie van accessoires omvat onder andere:

  • Een unieke toets met porseleinen foto’s: Onze porseleinen foto’s zijn een prachtige manier om het grafmonument een persoonlijk karakter te geven. De afbeelding van uw dierbare kan in detail worden vastgelegd en met zorg op de grafsteen worden geplaatst. Dit subtiele gebaar voegt een warme en persoonlijke touch toe aan het gedenken.
  • Ornamenten en RVS-sierstukken: Ons assortiment bevat bronzen en rvs-ornamenten die het grafmonument verfraaien. Deze artistieke stukken voegen een esthetische waarde toe en kunnen worden afgestemd op de voorkeuren van uw dierbare. Ons vakmanschap komt tot uiting in elk detail, en onze ornamenten zijn duurzaam verankerd om de tand des tijds te doorstaan.
  • Sfeervolle lantaarns en bloembakken: Lantaarns en bloembakken zijn meer dan alleen accessoires; ze brengen symboliek en sfeer naar het grafmonument. De warme gloed van een lantaarn en de frisse bloemen in een bloembak dragen bij aan een serene en vredige omgeving waarin u uw dierbare kunt herdenken.

Kwaliteit en duurzaamheid van onze grafsteen accessoires

Bij Maes Natuursteen streven we ernaar om zowel kwaliteit als duurzaamheid hoog in het vaandel te houden. Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd welke materialen en accessoires de tand des tijds kunnen weerstaan. We selecteren accessoires met zorg, zodat ze perfect samengaan met het grafmonument en de omgeving. Onze deskundigheid voorkomt dat materialen worden gekozen die niet bestand zijn tegen het Nederlandse klimaat.

Conformiteit met richtlijnen

Bij het kiezen van grafsteen accessoires is het van groot belang om rekening te houden met de richtlijnen van de begraafplaats. Elk begraafplaats kan specifieke regels hebben met betrekking tot de toegestane accessoires op grafmonumenten. Maes Natuursteen is goed bekend met de diverse voorschriften van verschillende begraafplaatsen, zoals die van Aalsmeer en Akendam in Haarlem.

Onze experts kunnen u in onze showroom uitgebreid informeren over de mogelijkheden en beperkingen voor uw specifieke grafmonument. Zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken.

Naar een betekenisvol monument

Bij Maes Natuursteen gaan we verder dan alleen het vervaardigen van grafmonumenten; we streven ernaar om een blijvende herinnering te creëren die recht doet aan de persoonlijkheid van uw dierbare. Onze grafsteen accessoires zijn een prachtige manier om deze herinnering te eren en te koesteren, en ze vormen een waardevolle aanvulling op onze hoogwaardige dienstverlening.

Onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van grafsteen accessoires stellen ons in staat om u deskundig advies te bieden. Elk grafmonument is uniek en vereist dat de accessoires zorgvuldig worden gekozen om het geheel in balans te houden. Of u nu op zoek bent naar een subtiele toevoeging of een opvallend element, onze collectie en advies helpen u om de perfecte grafsteen accessoires te selecteren.

Het ziet er prachtig uit

★★★★★
★★★★★

Het ziet er prachtig uit. Heel erg bedankt voor dit mooie resultaat en zeer sympathieke manier van werken. Wij hebben ons bij jullie zeer op ons gemak gevoeld bij een niet alledaagse aankoop en gaan morgen meteen op bezoek.

Henk

Het grafmonument ziet er prima uit!

★★★★★
★★★★★

Het grafmonument ziet er prima uit! Nog mooier dan ik had gedacht. A.s. vrijdag ga ik met mijn moeder naar het graf. Ik weet zeker dat zij het ook mooi zal vinden. Wij, mijn moeder en zussen, willen u heel hartelijk bedanken voor uw zorgvuldige en geduldige manier van werken. We kijken met een goed gevoel terug op het hele proces van het uitzoeken en plaatsen van de steen. Hartelijk dank daarvoor. De betaling zal binnen enkele dagen plaatsvinden: daar zorgt mijn zwager voor.

Trix ter Beek

Dank jullie wel voor ’t mooie werk

★★★★★
★★★★★

Vorige week heb ik van jou een telefoontje gehad dat de steen op het graf van mijn moeder is geplaatst. Wij zijn afgelopen weekend in Rotterdam gaan kijken en ik kan je melden dat het er goed uitziet. De letters, de plaatsing en de steen zien er netje uit. Ik wil je graag bedanken voor de plezierige manier waarop dit geregeld is.

Ank

Ik ben heel blij met de door jullie gemaakte grafsteen

★★★★★
★★★★★

Ik ben vandaag naar het graf van m’n vader gegaan, ik ben heel blij met de door jullie gemaakte grafsteen, vlindertje vind ik ook ook heel mooi gedaan, en ja de zilveren letters hebben nu achteraf gezien wel meer klasse 🙂 en de steen is prachtig ! Ik ben dus heel tevreden, heb alvast wat onkruid weggehaald, en ga ’t binnenkort wat afmaken met wat steentjes en paar bloemige plantjes. Nu zijn grafsteen er ligt voel ik me meer geroepen om ernaar toe te gaan. Vriendelijke groet,

Nelly Nooij

Advies?

Met ruim 70 jaar ervaring helpen wij u graag bij het omzetten van uw wensen in een grafmonument dat volledig past bij bij de overledene. Vraag vrijblijvend uw persoonlijk advies aan.

020-4977105

Vraag onze brochure aan!

Vraag onze brochure aan en bekijk thuis rustig alle mogelijkheden in gedenkstenen van natuursteen, glas, RVS en cortenstaal.

Download Brochure
Inspiratie opdoen?
Of heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u inspiratie opdoen van alle mogelijkheden die wij bieden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Vrijblijvend afspraak maken
Maes Natuursteen

Maes Natuursteen bestaat inmiddels bijna 95 jaar. Vanuit onze ervaring kunnen wij u goed adviseren over alle mogelijkheden qua materialen, ontwerp, teksten en alles wat komt kijken bij het aanschaffen van een grafmonument voor uw dierbaren.