4 weken levertijd
25 jaar garantie
Eigen werkplaats
Geen aanbetaling
4.5
★★★★★
★★★★★

Glazen grafsteen

Wanneer u op zoek bent naar een bijzondere manier om uw dierbare overledenen te eren met een gedenkteken dat net even anders is, is een glazen grafsteen wellicht precies wat u zoekt. De prachtige en duurzame grafmonumenten van Maesnatuursteen vormen niet alleen een eerbetoon aan uw geliefde, maar bieden ook een tijdloze combinatie van elegantie en moderniteit.

Met hun unieke kenmerken kunnen onze glazen grafstenen een blijvende herinnering creëren aan de persoon die u zo dierbaar was. Wij begrijpen de diepe betekenis achter deze keuze en zijn toegewijd aan het bieden van een product dat zowel mooi als duurzaam is, zodat uw eerbetoon aan uw dierbare voor altijd stralend blijft.

De elegante pracht van een glazen grafsteen

Glazen grafstenen zijn niet alleen gedenktekens, maar ook kunstwerken op zich. Ze worden met de hand vervaardigd door bekwame ambachtslieden en kunnen in verschillende vormen, kleuren en maten worden gemaakt. Dit maakt het mogelijk om een grafsteen te creëren die volledig aansluit bij de persoonlijkheid en smaak van uw dierbare.

De transparantie van glas geeft een gevoel van lichtheid en openheid, wat een rustgevende sfeer creëert op de begraafplaats. Bovendien kunnen glazen grafstenen worden gepersonaliseerd met inscripties, afbeeldingen en zelfs verlichtingselementen, waardoor u een uniek en betekenisvol eerbetoon kunt maken.

Een divers aanbod van grafstenen voor elke herdenking

Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan grafstenen, waaronder Chinese grafstenen, grafstenen voor kindergraven, en grafstenen met foto’s. Onze toewijding aan vakmanschap en betekenisvolle eerbetoningen is de kern van wat we doen.

Of u nu op zoek bent naar een traditionele grafsteen of een grafsteen hart model, wij staan klaar om uw wensen te vervullen en u te helpen bij het vinden van het perfecte gedenkteken voor uw dierbare.

Het vervaardigingsproces

Een glazen grafsteen is verre van een alledaags gedenkteken; het is eerder een verfijnd kunstwerk dat de uiterste grenzen van vakmanschap opzoekt. Deze grafmonumenten ondergaan een zorgvuldig en minutieus productieproces, waarbij vaardige ambachtslieden met diepgaande expertise in glasbewerking betrokken zijn. De basis van dit vakmanschap begint met de selectie van niets minder dan hoogwaardig glas, dat met de grootste zorg wordt behandeld, gesneden en vormgegeven om een uniek en buitengewoon kunstwerk te creëren.

Door het gebruik van geavanceerde technieken en een toewijding aan perfectie wordt elk detail van het gedenkteken met uiterste precisie uitgevoerd, wat uiteindelijk resulteert in een grafmonument dat respect voor de overledene uitstraalt.

Personalisatie en betekenis

Een van de meest bijzondere aspecten van glazen grafstenen is de mogelijkheid tot personalisatie. Nabestaanden hebben de vrijheid om inscripties, afbeeldingen en zelfs verlichtingselementen toe te voegen.

Dit biedt de gelegenheid om een gedenkteken te creëren dat de persoonlijkheid, passies en het leven van uw dierbare weerspiegelt. Deze unieke eigenschap maakt glazen grafstenen niet alleen een herinnering aan een persoon, maar ook aan hun levensverhaal, wat troost en voldoening kan bieden aan degenen die achterblijven.

Duurzaamheid en onderhoudsgemak

Een van de voordelen van een glazen grafsteen is duurzaamheid. In tegenstelling tot traditionele grafstenen van natuursteen zijn glazen grafstenen bestand tegen verkleuring en slijtage door de elementen. Ze behouden hun glans en helderheid vele jaren na plaatsing.

Daarnaast is een glazen grafsteen eenvoudig te onderhouden. Een regelmatige reiniging met milde zeep en water is meestal voldoende om hun schoonheid te behouden. Dit maakt ze een praktische keuze voor mensen die op zoek zijn naar een grafmonument met minimaal onderhoud.

Een glazen grafsteen is niet zomaar een gedenkteken

Binnen de wereld van gedenktekens vertegenwoordigen glazen grafstenen voor ons een prachtige samensmelting van schoonheid, duurzaamheid en milieubewustzijn. Deze monumenten dienen niet alleen als een blijvend eerbetoon aan uw dierbare, maar hun tijdloze elegantie blijft intact door de jaren heen. Het is onze passie om u te helpen een gedenkteken te creëren dat recht doet aan de persoonlijkheid en het leven van uw geliefde.

Wilt u meer informatie over glazen grafmonumenten? Neem dan contact met ons op; wij zijn hier om u te ondersteunen bij het maken van een keuze die zowel het leven van uw dierbare eert.

Familiebedrijf met liefde voor het vak!

Vragen? 020-4977105

Het ziet er prachtig uit

★★★★★
★★★★★

Het ziet er prachtig uit. Heel erg bedankt voor dit mooie resultaat en zeer sympathieke manier van werken. Wij hebben ons bij jullie zeer op ons gemak gevoeld bij een niet alledaagse aankoop en gaan morgen meteen op bezoek.

Henk

Het grafmonument ziet er prima uit!

★★★★★
★★★★★

Het grafmonument ziet er prima uit! Nog mooier dan ik had gedacht. A.s. vrijdag ga ik met mijn moeder naar het graf. Ik weet zeker dat zij het ook mooi zal vinden. Wij, mijn moeder en zussen, willen u heel hartelijk bedanken voor uw zorgvuldige en geduldige manier van werken. We kijken met een goed gevoel terug op het hele proces van het uitzoeken en plaatsen van de steen. Hartelijk dank daarvoor. De betaling zal binnen enkele dagen plaatsvinden: daar zorgt mijn zwager voor.

Trix ter Beek

Dank jullie wel voor ’t mooie werk

★★★★★
★★★★★

Vorige week heb ik van jou een telefoontje gehad dat de steen op het graf van mijn moeder is geplaatst. Wij zijn afgelopen weekend in Rotterdam gaan kijken en ik kan je melden dat het er goed uitziet. De letters, de plaatsing en de steen zien er netje uit. Ik wil je graag bedanken voor de plezierige manier waarop dit geregeld is.

Ank

Ik ben heel blij met de door jullie gemaakte grafsteen

★★★★★
★★★★★

Ik ben vandaag naar het graf van m’n vader gegaan, ik ben heel blij met de door jullie gemaakte grafsteen, vlindertje vind ik ook ook heel mooi gedaan, en ja de zilveren letters hebben nu achteraf gezien wel meer klasse 🙂 en de steen is prachtig ! Ik ben dus heel tevreden, heb alvast wat onkruid weggehaald, en ga ’t binnenkort wat afmaken met wat steentjes en paar bloemige plantjes. Nu zijn grafsteen er ligt voel ik me meer geroepen om ernaar toe te gaan. Vriendelijke groet,

Nelly Nooij

Advies?

Met ruim 70 jaar ervaring helpen wij u graag bij het omzetten van uw wensen in een grafmonument dat volledig past bij bij de overledene. Vraag vrijblijvend uw persoonlijk advies aan.

020-4977105

Vraag onze brochure aan!

Vraag onze brochure aan en bekijk thuis rustig alle mogelijkheden in gedenkstenen van natuursteen, glas, RVS en cortenstaal.

Download Brochure
Inspiratie opdoen?
Of heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u inspiratie opdoen van alle mogelijkheden die wij bieden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Vrijblijvend afspraak maken
Maes Natuursteen

Maes Natuursteen bestaat inmiddels bijna 95 jaar. Vanuit onze ervaring kunnen wij u goed adviseren over alle mogelijkheden qua materialen, ontwerp, teksten en alles wat komt kijken bij het aanschaffen van een grafmonument voor uw dierbaren.