4 weken levertijd
25 jaar garantie
Eigen werkplaats
Geen aanbetaling
4.5
★★★★★
★★★★★

Grafmonumenten

Het verlies van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis waarbij het belangrijk is om op gepaste wijze afscheid te nemen. Het kiezen van een grafmonument is daar een onderdeel van. Bij Maes Natuursteen begrijpen we als geen ander dat dit een persoonlijke en emotionele keuze is. Wij helpen u daarom graag bij het vinden van het perfecte grafmonument dat past bij de wensen van u en uw overleden dierbare.

Een breed scala aan materialen

Bij Maes Natuursteen hebben we een uitgebreid aanbod van verschillende materialen waaruit u kunt kiezen voor het grafmonument. Zo bieden wij onder andere grafmonumenten van graniet, marmer en hardsteen. Elk materiaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen en uitstraling. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze voor het materiaal van het grafmonument.

Grafmonumenten met een ontwerp op maat

Bij het ontwerpen van grafmonumenten gaat het erom dat het monument recht doet aan de persoonlijkheid van uw overleden dierbare. Bij Maes Natuursteen begrijpen we dat elk persoon uniek is en een eigen verhaal heeft. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om een grafmonument volledig op maat te laten maken. Samen met onze ervaren ontwerpers kunt u uw ideeën omzetten in een prachtig en uniek grafmonument.

Teksten en gravures

Het toevoegen van teksten en gravures op het grafmonument is een mooie manier om uw dierbare te herdenken en te eren. Bij Maes Natuursteen hebben we veel ervaring met het plaatsen van tekst en gravures op grafmonumenten. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuze.

Onderhoud en reparatie

Het onderhouden van een grafmonument is belangrijk om de uitstraling van het monument te behouden en het respect te tonen aan uw overleden dierbare. Bij Maes Natuursteen bieden wij grafmonumenten restauratie en onderhoud aan zodat het monument altijd in goede staat blijft. Daarnaast kunnen wij ook reparaties uitvoeren aan beschadigde grafmonumenten. Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen bij het onderhoud en reparatie van uw grafmonument.

Vakmanschap en ervaring

Maes Natuursteen heeft al meer dan 75 jaar ervaring in de natuursteenbranche en heeft daardoor een schat aan ervaring en vakmanschap opgebouwd. Onze ervaren vakmensen weten als geen ander hoe zij een grafmonument moeten ontwerpen, vervaardigen en plaatsen. Bij ons bent u dan ook verzekerd van een hoogwaardig en duurzaam grafmonument dat volledig aansluit bij uw wensen en budget.

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een passend grafsteen model voor uw dierbare? Maak dan gerust een afspraak met ons om de mogelijkheden te bespreken. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het vinden van het juiste grafsteen model.

Het ziet er prachtig uit

★★★★★
★★★★★

Het ziet er prachtig uit. Heel erg bedankt voor dit mooie resultaat en zeer sympathieke manier van werken. Wij hebben ons bij jullie zeer op ons gemak gevoeld bij een niet alledaagse aankoop en gaan morgen meteen op bezoek.

Henk

Het grafmonument ziet er prima uit!

★★★★★
★★★★★

Het grafmonument ziet er prima uit! Nog mooier dan ik had gedacht. A.s. vrijdag ga ik met mijn moeder naar het graf. Ik weet zeker dat zij het ook mooi zal vinden. Wij, mijn moeder en zussen, willen u heel hartelijk bedanken voor uw zorgvuldige en geduldige manier van werken. We kijken met een goed gevoel terug op het hele proces van het uitzoeken en plaatsen van de steen. Hartelijk dank daarvoor. De betaling zal binnen enkele dagen plaatsvinden: daar zorgt mijn zwager voor.

Trix ter Beek

Dank jullie wel voor ’t mooie werk

★★★★★
★★★★★

Vorige week heb ik van jou een telefoontje gehad dat de steen op het graf van mijn moeder is geplaatst. Wij zijn afgelopen weekend in Rotterdam gaan kijken en ik kan je melden dat het er goed uitziet. De letters, de plaatsing en de steen zien er netje uit. Ik wil je graag bedanken voor de plezierige manier waarop dit geregeld is.

Ank

Ik ben heel blij met de door jullie gemaakte grafsteen

★★★★★
★★★★★

Ik ben vandaag naar het graf van m’n vader gegaan, ik ben heel blij met de door jullie gemaakte grafsteen, vlindertje vind ik ook ook heel mooi gedaan, en ja de zilveren letters hebben nu achteraf gezien wel meer klasse 🙂 en de steen is prachtig ! Ik ben dus heel tevreden, heb alvast wat onkruid weggehaald, en ga ’t binnenkort wat afmaken met wat steentjes en paar bloemige plantjes. Nu zijn grafsteen er ligt voel ik me meer geroepen om ernaar toe te gaan. Vriendelijke groet,

Nelly Nooij

Advies?

Met ruim 70 jaar ervaring helpen wij u graag bij het omzetten van uw wensen in een grafmonument dat volledig past bij bij de overledene. Vraag vrijblijvend uw persoonlijk advies aan.

020-4977105

Vraag onze brochure aan!

Vraag onze brochure aan en bekijk thuis rustig alle mogelijkheden in gedenkstenen van natuursteen, glas, RVS en cortenstaal.

Download Brochure
Inspiratie opdoen?
Of heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u inspiratie opdoen van alle mogelijkheden die wij bieden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Vrijblijvend afspraak maken
Maes Natuursteen

Maes Natuursteen bestaat inmiddels bijna 95 jaar. Vanuit onze ervaring kunnen wij u goed adviseren over alle mogelijkheden qua materialen, ontwerp, teksten en alles wat komt kijken bij het aanschaffen van een grafmonument voor uw dierbaren.