4 weken levertijd
25 jaar garantie
Eigen werkplaats
Geen aanbetaling
4.5
★★★★★
★★★★★

Familiebedrijf met liefde voor het vak!

Vragen? 020-4977105

Grafzerken: Een tastbare herinnering aan dierbaren

Bij Maes Natuursteen begrijpen we het belang van een waardig en persoonlijk gedenkteken voor uw dierbaren. Grafzerken zijn een eeuwenoude traditie die de herinnering aan geliefden vereeuwigen. Onze collectie biedt een breed scala aan grafmonumenten, waaronder gedenkstenen, grafstenen met omranding, urn grafstenen en schuin liggende grafzerken. Met hoogwaardige materialen, vakmanschap en oog voor detail zorgen wij ervoor dat elk gedenkteken een uniek en betekenisvol eerbetoon is. Ontdek de mogelijkheden van grafzerken bij Maes Natuursteen.

Grafzerken: Een eeuwig symbool van liefde en respect

Een grafzerk is meer dan alleen een stuk steen. Het is een eeuwig symbool van liefde, respect en de blijvende band met uw dierbaren. Wij bieden diverse soorten grafzerken om aan uw wensen en behoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een klassiek ontwerp of een eigentijdse creatie, wij hebben de perfecte grafzerk voor u.

Grafzerk schuin liggend: Een unieke stijlvolle keuze

Voor diegenen die op zoek zijn naar een grafmonument met een onderscheidende uitstraling, bieden wij ook grafzerken die schuin liggen. Deze unieke en stijlvolle optie voegt een vleugje originaliteit toe aan het gedenkteken. Een schuin liggende grafzerk kan de aandacht trekken en een gevoel van dynamiek en beweging creëren op de begraafplaats. Het is een eigentijdse keuze die de persoonlijkheid van uw dierbare kan weerspiegelen.

Hoogwaardige materialen en vakmanschap

Bij Maes Natuursteen streven we ernaar om alleen de hoogste kwaliteit materialen te gebruiken voor onze grafzerken. We werken met natuursteen van de beste kwaliteit, zoals graniet, marmer en hardsteen. Deze materialen zijn niet alleen duurzaam en bestand tegen de elementen, maar bieden ook een tijdloze schoonheid die generaties lang meegaat. Ons team van ervaren vakmensen zorgt voor een zorgvuldige en gedetailleerde afwerking, zodat elk gedenkteken met de grootste zorg wordt vervaardigd.

Maatwerk en persoonlijke touch

Wij geloven dat elk gedenkteken uniek en persoonlijk moet zijn. Daarom bieden we maatwerkopties om aan uw specifieke wensen te voldoen. Onze deskundige ontwerpers en vakmensen werken nauw met u samen om een grafzerk te creëren die perfect past bij de herinnering aan uw dierbare. Of het nu gaat om het kiezen van het juiste materiaal, het selecteren van een gepaste vorm of het toevoegen van persoonlijke elementen zoals gravures, foto’s of symbolen, wij staan klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces.

Duurzaamheid en onderhoud

We hechten niet alleen waarde aan de esthetiek van onze grafzerken, maar ook aan hun duurzaamheid en onderhoudsgemak. Onze natuurstenen grafzerken zijn bestand tegen slijtage, verkleuring en weersinvloeden, waardoor ze hun schoonheid behouden, zelfs na vele jaren. Bovendien bieden we advies en begeleiding over het juiste onderhoud van uw grafzerk, zodat deze in optimale staat blijft. Onze producten zijn ontworpen om langdurige en betekenisvolle gedenkplaatsen te creëren.

Vind de perfecte grafzerk

Bij Maes Natuursteen begrijpen we dat het kiezen van een grafzerk een emotionele en belangrijke beslissing is. Daarom streven we ernaar om u te voorzien van uitstekende service en ondersteuning gedurende het hele proces. Ons team staat altijd klaar om naar uw wensen te luisteren, u te adviseren en uw vragen te beantwoorden. We begeleiden u stap voor stap, van het selecteren van de juiste grafzerk tot de plaatsing op de begraafplaats. U kunt vertrouwen op onze expertise en toewijding om ervoor te zorgen dat het gedenkteken perfect aansluit bij uw behoeften en de herinnering aan uw dierbare eer aandoet.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van grafzerken. Laat ons u helpen om een blijvende herinnering te creëren die de liefde, het respect en de band met uw dierbaren symboliseert.

Het ziet er prachtig uit

★★★★★
★★★★★

Het ziet er prachtig uit. Heel erg bedankt voor dit mooie resultaat en zeer sympathieke manier van werken. Wij hebben ons bij jullie zeer op ons gemak gevoeld bij een niet alledaagse aankoop en gaan morgen meteen op bezoek.

Henk

Het grafmonument ziet er prima uit!

★★★★★
★★★★★

Het grafmonument ziet er prima uit! Nog mooier dan ik had gedacht. A.s. vrijdag ga ik met mijn moeder naar het graf. Ik weet zeker dat zij het ook mooi zal vinden. Wij, mijn moeder en zussen, willen u heel hartelijk bedanken voor uw zorgvuldige en geduldige manier van werken. We kijken met een goed gevoel terug op het hele proces van het uitzoeken en plaatsen van de steen. Hartelijk dank daarvoor. De betaling zal binnen enkele dagen plaatsvinden: daar zorgt mijn zwager voor.

Trix ter Beek

Dank jullie wel voor ’t mooie werk

★★★★★
★★★★★

Vorige week heb ik van jou een telefoontje gehad dat de steen op het graf van mijn moeder is geplaatst. Wij zijn afgelopen weekend in Rotterdam gaan kijken en ik kan je melden dat het er goed uitziet. De letters, de plaatsing en de steen zien er netje uit. Ik wil je graag bedanken voor de plezierige manier waarop dit geregeld is.

Ank

Ik ben heel blij met de door jullie gemaakte grafsteen

★★★★★
★★★★★

Ik ben vandaag naar het graf van m’n vader gegaan, ik ben heel blij met de door jullie gemaakte grafsteen, vlindertje vind ik ook ook heel mooi gedaan, en ja de zilveren letters hebben nu achteraf gezien wel meer klasse 🙂 en de steen is prachtig ! Ik ben dus heel tevreden, heb alvast wat onkruid weggehaald, en ga ’t binnenkort wat afmaken met wat steentjes en paar bloemige plantjes. Nu zijn grafsteen er ligt voel ik me meer geroepen om ernaar toe te gaan. Vriendelijke groet,

Nelly Nooij

Advies?

Met ruim 70 jaar ervaring helpen wij u graag bij het omzetten van uw wensen in een grafmonument dat volledig past bij bij de overledene. Vraag vrijblijvend uw persoonlijk advies aan.

020-4977105

Vraag onze brochure aan!

Vraag onze brochure aan en bekijk thuis rustig alle mogelijkheden in gedenkstenen van natuursteen, glas, RVS en cortenstaal.

Download Brochure
Inspiratie opdoen?
Of heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u inspiratie opdoen van alle mogelijkheden die wij bieden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Vrijblijvend afspraak maken
Maes Natuursteen

Maes Natuursteen bestaat inmiddels bijna 95 jaar. Vanuit onze ervaring kunnen wij u goed adviseren over alle mogelijkheden qua materialen, ontwerp, teksten en alles wat komt kijken bij het aanschaffen van een grafmonument voor uw dierbaren.