4 weken levertijd
25 jaar garantie
Eigen werkplaats
Geen aanbetaling
4.5
★★★★★
★★★★★

Garanties

Als familiebedrijf kunnen wij stellen, dat het vervaardigen van monumenten al jaren onze passie is, die van generatie op generatie is overgegaan. Met een gezamenlijke ervaring van bijna 95 jaar hebben wij in ieder geval genoeg expertise opgebouwd om al onze klanten van voldoende onderbouwd advies te kunnen voorzien. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Algemene Bond voor Natuursteen (ABN).

Garantie op materiaal

Op graniet geven wij 25 jaar garantie. Dit betreft op het materiaal en constructie fouten.
Op kalk houdende materialen geven wij 25 jaar garantie op constructie fouten en 8 jaar op het materiaal.

Garantie op tekst

 • Garantie op gravering van de tekst : Bij gravering door middel van zandstralen houden wij 25 jaar garantie aan. Door de diepte van de gravering kan deze door de jaren heen meerdere malen opnieuw ingeschilderd worden, indien nodig.
 • Garantie op ingeschilderde tekst (staande steen): 5 jaar garantie.
 • Garantie op ingeschilderde tekst (liggende steen): 3 jaar garantie. Bij een liggende steen die gezandstraald en ingeschilderd is kan er meer vocht en vuil in de verdiepte letters achterblijven waardoor de verf hierdoor sneller aangetast wordt.
 • Garantie op tekst, ingelegd met bladgoud (staand): 8 jaar garantie.
 • Garantie op tekst, ingelegd met bladgoud (liggend): 3 jaar garantie. Ook hier blijven vocht en vuil achter in de verdiepte letters.

Voorwaarden op garantiebepalingen:

 • Om aanspraak te kunnen maken op de garantie, dient u een kopie van de factuur of opdrachtbevestiging aan te kunnen tonen.
 • De betaling van de oorspronkelijke order dient volledig voldaan te zijn
 • Het garantietermijn gaat in vanaf het moment dat het grafmonument geplaatst is op de begraafplaats.
 • Garanties komen te vervallen als er werkzaamheden worden verricht door derden, tenzij hierover contact opgenomen is met ons en toestemming verleend is.
 • Bij afwijking van kleur en structuur die niet inherent zijn aan het product, kan geen garantie verleend worden.
 • Bij vervangen van een onderdeel wordt de garantie niet verlengd en zal het oorspronkelijke garantietermijn gehanteerd blijven.
 • Garantie vervalt bij onvoldoende of ondeugdelijk onderhoud, schade door derden of slijtage vanuit natuurlijk proces.
Neem contact op!

Familiebedrijf met liefde voor het vak!

Het ziet er prachtig uit

★★★★★
★★★★★

Het ziet er prachtig uit. Heel erg bedankt voor dit mooie resultaat en zeer sympathieke manier van werken. Wij hebben ons bij jullie zeer op ons gemak gevoeld bij een niet alledaagse aankoop en gaan morgen meteen op bezoek.

Henk

Het grafmonument ziet er prima uit!

★★★★★
★★★★★

Het grafmonument ziet er prima uit! Nog mooier dan ik had gedacht. A.s. vrijdag ga ik met mijn moeder naar het graf. Ik weet zeker dat zij het ook mooi zal vinden. Wij, mijn moeder en zussen, willen u heel hartelijk bedanken voor uw zorgvuldige en geduldige manier van werken. We kijken met een goed gevoel terug op het hele proces van het uitzoeken en plaatsen van de steen. Hartelijk dank daarvoor. De betaling zal binnen enkele dagen plaatsvinden: daar zorgt mijn zwager voor.

Trix ter Beek

Dank jullie wel voor ’t mooie werk

★★★★★
★★★★★

Vorige week heb ik van jou een telefoontje gehad dat de steen op het graf van mijn moeder is geplaatst. Wij zijn afgelopen weekend in Rotterdam gaan kijken en ik kan je melden dat het er goed uitziet. De letters, de plaatsing en de steen zien er netje uit. Ik wil je graag bedanken voor de plezierige manier waarop dit geregeld is.

Ank

Ik ben heel blij met de door jullie gemaakte grafsteen

★★★★★
★★★★★

Ik ben vandaag naar het graf van m’n vader gegaan, ik ben heel blij met de door jullie gemaakte grafsteen, vlindertje vind ik ook ook heel mooi gedaan, en ja de zilveren letters hebben nu achteraf gezien wel meer klasse 🙂 en de steen is prachtig ! Ik ben dus heel tevreden, heb alvast wat onkruid weggehaald, en ga ’t binnenkort wat afmaken met wat steentjes en paar bloemige plantjes. Nu zijn grafsteen er ligt voel ik me meer geroepen om ernaar toe te gaan. Vriendelijke groet,

Nelly Nooij

Advies?

Met ruim 70 jaar ervaring helpen wij u graag bij het omzetten van uw wensen in een grafmonument dat volledig past bij bij de overledene. Vraag vrijblijvend uw persoonlijk advies aan.

020-4977105

Vraag onze brochure aan!

Vraag onze brochure aan en bekijk thuis rustig alle mogelijkheden in gedenkstenen van natuursteen, glas, RVS en cortenstaal.

Download Brochure

Ons assortiment

Wij hebben diverse grafstenen op voorraad, bezoek Maes Natuursteen of bel ons voor meer informatie. Wij zijn een familiebedrijf wat gespecialiseerd is in grafmonumenten.

Tijdelijke aanbiedingen

Inspiratie opdoen?
Of heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u inspiratie opdoen van alle mogelijkheden die wij bieden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Vrijblijvend afspraak maken
Maes Natuursteen

Maes Natuursteen bestaat inmiddels bijna 95 jaar. Vanuit onze ervaring kunnen wij u goed adviseren over alle mogelijkheden qua materialen, ontwerp, teksten en alles wat komt kijken bij het aanschaffen van een grafmonument voor uw dierbaren.