4 weken levertijd
25 jaar garantie
Eigen werkplaats
Geen aanbetaling
4.5
★★★★★
★★★★★

Bloembakken voor graven

Bloembak graniet

Als u op zoek bent naar een bijzondere manier om uw overleden dierbaren te herdenken, dan is een bloembak van graniet wellicht de juiste keuze voor u. Deze stevige bloembakken dienen niet alleen als eerbetoon aan uw geliefde, maar voegen ook een tijdloos element toe aan de herdenkingsplek. De unieke eigenschappen van onze granieten bloembakken kunnen een blijvende herinnering creëren aan de persoon die u zo dierbaar was. We begrijpen de diepgaande betekenis achter deze keuze en streven ernaar om een product te leveren dat zowel prachtig als duurzaam is, zodat uw eerbetoon aan uw dierbare altijd helder en mooi blijft stralen.

Bij Maes Natuursteen vindt u een ruim assortiment bloembakken die geschikt zijn voor plaatsing bij of op grafmonumenten. Deze bloembakken zijn beschikbaar in diverse ontwerpen en materialen, vaak passend bij het materiaal van het monument zelf.

Familiebedrijf met liefde voor het vak!

Vragen? 020-4977105

Een tijdloze herdenkingsoptie

Bloembakken van graniet bieden een prachtige manier om uw dierbaren te herdenken. Deze duurzame en elegante bloembakken voegen niet alleen schoonheid toe aan gedenkplaatsen, maar ze zorgen er ook voor dat de herinnering aan uw geliefde altijd levendig blijft.

Het gebruik van graniet als materiaal combineert duurzaamheid met verfijnde schoonheid, waardoor uw eerbetoon aan uw dierbare een blijvende uitstraling krijgt. Of het nu gaat om een grafmonument of een andere herdenkingsplek, bloembakken van graniet zijn een tijdloze keuze die uw liefde en respect voor de overledene op een prachtige manier uitdrukken.

Duurzame elegantie met bloembakken van graniet

Bloembakken van graniet bieden niet alleen duurzaamheid en stijl, maar geven u ook de kans om een persoonlijke touch toe te voegen aan de plek waar u herdenkt. Er zijn verschillende ontwerpen, materialen en modellen beschikbaar, zodat u een bloembak kunt kiezen die perfect past bij de persoonlijkheid en smaak van uw dierbare.

Een bloembak van graniet biedt een perfecte combinatie van duurzaamheid en verfijnde schoonheid voor de gedenkplaats. Het gebruik van graniet als materiaal zorgt ervoor dat uw herdenking een blijvende indruk achterlaat. Deze bloembakken zijn niet alleen sterk en bestand tegen de elementen, ze geven ook een klassieke elegantie aan uw eerbetoon aan uw dierbare, waardoor het een bijzondere uitstraling krijgt.

Onze grafstenen die bij uw bloembak van graniet passen

bij het maken van een rustige en gedenkwaardige herdenkingsplek is de keuze voor zowel een granieten bloembak als een passende grafsteen erg belangrijk. Ons assortiment grafstenen biedt verschillende opties die perfect passen bij uw granieten bloembak. We hebben een verscheidenheid aan stijlen en materialen om uit te kiezen, zoals elegante Chinese grafstenen en delicate glazen grafstenen. Voor degenen die een symbolische toets willen toevoegen, is ons hartvormig grafsteenmodel een mooie optie. Bovendien hebben we grafstenen speciaal ontworpen voor kindergraven en met engelenbeeldjes, zodat liefdevolle herinneringen behouden blijven.

Voor persoonlijke accenten kunt u kiezen voor een grafsteen met foto of een grafsteen met een roos. En voor diegenen die een islamitische grafsteen nodig hebben, bieden we ook opties die aan de specifieke culturele en religieuze vereisten voldoen. Onze grafstenen dienen niet alleen als eerbetoon aan uw geliefden, maar passen ook goed bij uw granieten bloembak en maken uw herdenkingsplek persoonlijk.

Een blijvende herinnering

Bloembakken van graniet bieden een prachtige manier om uw dierbaren te herdenken. De duurzaamheid en elegantie van graniet maken het tot een bijzondere keuze voor elke herdenkingsplek. Of u nu de voorkeur geeft aan een strak modern ontwerp, een klassieke uitstraling, of zelfs een op maat gemaakt model, de veelzijdigheid van granieten bloembakken biedt talloze mogelijkheden om een eerbetoon te creëren dat de herinnering aan uw geliefde op een prachtige manier eert.

Voor meer informatie over onze grafstenen met bloembakken van graniet, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om u te adviseren bij het kiezen van de perfecte bloembak die past bij uw herdenkingsplek. Samen kunnen we ervoor zorgen dat uw eerbetoon altijd stralend en persoonlijk blijft, als een blijvende herinnering aan uw dierbaren.

Het ziet er prachtig uit

★★★★★
★★★★★

Het ziet er prachtig uit. Heel erg bedankt voor dit mooie resultaat en zeer sympathieke manier van werken. Wij hebben ons bij jullie zeer op ons gemak gevoeld bij een niet alledaagse aankoop en gaan morgen meteen op bezoek.

Henk

Het grafmonument ziet er prima uit!

★★★★★
★★★★★

Het grafmonument ziet er prima uit! Nog mooier dan ik had gedacht. A.s. vrijdag ga ik met mijn moeder naar het graf. Ik weet zeker dat zij het ook mooi zal vinden. Wij, mijn moeder en zussen, willen u heel hartelijk bedanken voor uw zorgvuldige en geduldige manier van werken. We kijken met een goed gevoel terug op het hele proces van het uitzoeken en plaatsen van de steen. Hartelijk dank daarvoor. De betaling zal binnen enkele dagen plaatsvinden: daar zorgt mijn zwager voor.

Trix ter Beek

Dank jullie wel voor ’t mooie werk

★★★★★
★★★★★

Vorige week heb ik van jou een telefoontje gehad dat de steen op het graf van mijn moeder is geplaatst. Wij zijn afgelopen weekend in Rotterdam gaan kijken en ik kan je melden dat het er goed uitziet. De letters, de plaatsing en de steen zien er netje uit. Ik wil je graag bedanken voor de plezierige manier waarop dit geregeld is.

Ank

Ik ben heel blij met de door jullie gemaakte grafsteen

★★★★★
★★★★★

Ik ben vandaag naar het graf van m’n vader gegaan, ik ben heel blij met de door jullie gemaakte grafsteen, vlindertje vind ik ook ook heel mooi gedaan, en ja de zilveren letters hebben nu achteraf gezien wel meer klasse 🙂 en de steen is prachtig ! Ik ben dus heel tevreden, heb alvast wat onkruid weggehaald, en ga ’t binnenkort wat afmaken met wat steentjes en paar bloemige plantjes. Nu zijn grafsteen er ligt voel ik me meer geroepen om ernaar toe te gaan. Vriendelijke groet,

Nelly Nooij

Advies?

Met ruim 70 jaar ervaring helpen wij u graag bij het omzetten van uw wensen in een grafmonument dat volledig past bij bij de overledene. Vraag vrijblijvend uw persoonlijk advies aan.

020-4977105

Vraag onze brochure aan!

Vraag onze brochure aan en bekijk thuis rustig alle mogelijkheden in gedenkstenen van natuursteen, glas, RVS en cortenstaal.

Download Brochure
Inspiratie opdoen?
Of heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u inspiratie opdoen van alle mogelijkheden die wij bieden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Vrijblijvend afspraak maken
Maes Natuursteen

Maes Natuursteen bestaat inmiddels bijna 95 jaar. Vanuit onze ervaring kunnen wij u goed adviseren over alle mogelijkheden qua materialen, ontwerp, teksten en alles wat komt kijken bij het aanschaffen van een grafmonument voor uw dierbaren.