4 weken levertijd
25 jaar garantie
Eigen werkplaats
Geen aanbetaling
4.5
★★★★★
★★★★★

Veel gestelde vragen

Waarom zit er zoveel verschil in prijs tussen de steenhouwers?
Helaas zijn er geen advies verkoopprijzen in onze branche. De kosten worden dus bepaald door de steenhouwer zelf.
Ons advies;

  • Zoek een steenhouwer die alles zelf uitvoert voorkeur kleine familiebedrijven (geen filiaal bedrijven)
  • Doe geen aanbetaling, een gezond bedrijf stuurt de rekening na plaatsing
  • Bij ons kunt u altijd in de werkplaats de mal etc. komen bekijken
  • Een steenhouwer die aangesloten is bij de bond NOA – ABN.

Wat is de levertijd van een steen?
Circa 10 weken. Indien het om een steen uit voorraad gaat; kunnen wij deze binnen 4 tot 6 weken plaatsen. Meer info op de pagina levertijden.

Vraagt de steenhouwer de vergunning aan?
In de meeste gevallen vragen wij de vergunning voor u aan. Mocht de begraafplaats dat anders wensen, dan kunnen we dat op voorhand uitzoeken. De vergunning wordt kosteloos door ons aangevraagd, wel kan het zijn dat de begraafplaats kosten in rekening brengt.

Hoe gaat het kopen van een grafmonument in zijn werk?
Voor een uitgebreide uitleg over onze werkwijze en de gang van zaken, verwijzen wij naar de pagina werkwijze.

Moet ik een afspraak maken om langs te komen?
U kunt bij ons vrijblijvend langs komen. Een afspraak is niet noodzakelijk. Zie kopje contact voor onze adresgegevens etc.

In welke regio’s plaatst u?
Wij plaatsen met name in de regio’s Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Maar ook andere regio’s zijn mogelijk in overleg. Zie ook begraafplaatsen

Ik weet nog niet precies wat wij mooi vinden?
Geen probleem, wij helpen u graag met het ontwerpen van een grafmonument.

U heeft een eigen idee of ontwerp?
Wij kunnen dit prima in de computer vertalen naar een ontwerp en tekening. Eigenlijk is alles mogelijk en wij denken dan ook graag met u mee. Link naar aanleveren ontwerp.

Staat u vraag hier niet bij neem dan contact met ons op.

Direct contact opnemen

Familiebedrijf met liefde voor het vak!

Het ziet er prachtig uit

★★★★★
★★★★★

Het ziet er prachtig uit. Heel erg bedankt voor dit mooie resultaat en zeer sympathieke manier van werken. Wij hebben ons bij jullie zeer op ons gemak gevoeld bij een niet alledaagse aankoop en gaan morgen meteen op bezoek.

Henk

Het grafmonument ziet er prima uit!

★★★★★
★★★★★

Het grafmonument ziet er prima uit! Nog mooier dan ik had gedacht. A.s. vrijdag ga ik met mijn moeder naar het graf. Ik weet zeker dat zij het ook mooi zal vinden. Wij, mijn moeder en zussen, willen u heel hartelijk bedanken voor uw zorgvuldige en geduldige manier van werken. We kijken met een goed gevoel terug op het hele proces van het uitzoeken en plaatsen van de steen. Hartelijk dank daarvoor. De betaling zal binnen enkele dagen plaatsvinden: daar zorgt mijn zwager voor.

Trix ter Beek

Dank jullie wel voor ’t mooie werk

★★★★★
★★★★★

Vorige week heb ik van jou een telefoontje gehad dat de steen op het graf van mijn moeder is geplaatst. Wij zijn afgelopen weekend in Rotterdam gaan kijken en ik kan je melden dat het er goed uitziet. De letters, de plaatsing en de steen zien er netje uit. Ik wil je graag bedanken voor de plezierige manier waarop dit geregeld is.

Ank

Ik ben heel blij met de door jullie gemaakte grafsteen

★★★★★
★★★★★

Ik ben vandaag naar het graf van m’n vader gegaan, ik ben heel blij met de door jullie gemaakte grafsteen, vlindertje vind ik ook ook heel mooi gedaan, en ja de zilveren letters hebben nu achteraf gezien wel meer klasse 🙂 en de steen is prachtig ! Ik ben dus heel tevreden, heb alvast wat onkruid weggehaald, en ga ’t binnenkort wat afmaken met wat steentjes en paar bloemige plantjes. Nu zijn grafsteen er ligt voel ik me meer geroepen om ernaar toe te gaan. Vriendelijke groet,

Nelly Nooij

Advies?

Met ruim 70 jaar ervaring helpen wij u graag bij het omzetten van uw wensen in een grafmonument dat volledig past bij bij de overledene. Vraag vrijblijvend uw persoonlijk advies aan.

020-4977105

Vraag onze brochure aan!

Vraag onze brochure aan en bekijk thuis rustig alle mogelijkheden in gedenkstenen van natuursteen, glas, RVS en cortenstaal.

Download Brochure

Ons assortiment

Wij hebben diverse grafstenen op voorraad, bezoek Maes Natuursteen of bel ons voor meer informatie. Wij zijn een familiebedrijf wat gespecialiseerd is in grafmonumenten.

Tijdelijke aanbiedingen

Inspiratie opdoen?
Of heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u inspiratie opdoen van alle mogelijkheden die wij bieden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Vrijblijvend afspraak maken
Maes Natuursteen

Maes Natuursteen bestaat inmiddels bijna 95 jaar. Vanuit onze ervaring kunnen wij u goed adviseren over alle mogelijkheden qua materialen, ontwerp, teksten en alles wat komt kijken bij het aanschaffen van een grafmonument voor uw dierbaren.