4 weken levertijd
25 jaar garantie
Eigen werkplaats
Geen aanbetaling
4.5
★★★★★
★★★★★

Porseleinen foto’s voor grafmonumenten

De kwaliteit van deze foto’s is voor eeuwig. Ze lopen niet terug in kleuren en blijven altijd mooi. Het is de meest duurzame oplossing om een foto te vereeuwigen op een gedenksteen.

Familiebedrijf met liefde voor het vak!

Vragen? 020-4977105

Herdenkingsteken nog persoonlijker met een foto

Voor foto’s op uw grafsteen kunt u terecht bij Maes Natuursteen. Om uw herdenkingsteken nog persoonlijker te maken, kunt u kiezen voor een foto van uw dierbare. Zo bieden wij u de mogelijkheid een porseleinen foto te laten vervaardigen. Deze foto kunt u gemakkelijk bij de grafsteen plaatsen of binnen op een mooie plek zetten. Zo blijft de herinnering aan uw dierbare altijd tastbaar. Daarnaast kunt u uiteraard een foto op de steen laten laseren. Met onze laser gravure maakt u uw herinneringsteken persoonlijk en intiem. Wij kunnen in kleur graveren, waardoor uw foto haar glans niet verliest.

Foto’s op grafsteen laten zetten

Wij bieden altijd de service waar u naar verlangt. Zo kunt u het graveren geheel aan ons overlaten, zodat u zich kunt richten op het verwerken van uw verlies. Wij hanteren altijd een persoonlijke aanpak, waarbij we rekening houden met uw wensen. U kunt erop rekenen dat de foto gravures op uw grafsteen altijd van kwaliteit zijn. Daarbij garanderen wij een eerlijke prijs en bieden wij 25 jaar garantie op uw monument. Als u hulp nodig hebt met het vinden van een goed ontwerp staan wij graag voor u klaar. Heeft u een vraag? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Het ziet er prachtig uit

★★★★★
★★★★★

Het ziet er prachtig uit. Heel erg bedankt voor dit mooie resultaat en zeer sympathieke manier van werken. Wij hebben ons bij jullie zeer op ons gemak gevoeld bij een niet alledaagse aankoop en gaan morgen meteen op bezoek.

Henk

Het grafmonument ziet er prima uit!

★★★★★
★★★★★

Het grafmonument ziet er prima uit! Nog mooier dan ik had gedacht. A.s. vrijdag ga ik met mijn moeder naar het graf. Ik weet zeker dat zij het ook mooi zal vinden. Wij, mijn moeder en zussen, willen u heel hartelijk bedanken voor uw zorgvuldige en geduldige manier van werken. We kijken met een goed gevoel terug op het hele proces van het uitzoeken en plaatsen van de steen. Hartelijk dank daarvoor. De betaling zal binnen enkele dagen plaatsvinden: daar zorgt mijn zwager voor.

Trix ter Beek

Dank jullie wel voor ’t mooie werk

★★★★★
★★★★★

Vorige week heb ik van jou een telefoontje gehad dat de steen op het graf van mijn moeder is geplaatst. Wij zijn afgelopen weekend in Rotterdam gaan kijken en ik kan je melden dat het er goed uitziet. De letters, de plaatsing en de steen zien er netje uit. Ik wil je graag bedanken voor de plezierige manier waarop dit geregeld is.

Ank

Ik ben heel blij met de door jullie gemaakte grafsteen

★★★★★
★★★★★

Ik ben vandaag naar het graf van m’n vader gegaan, ik ben heel blij met de door jullie gemaakte grafsteen, vlindertje vind ik ook ook heel mooi gedaan, en ja de zilveren letters hebben nu achteraf gezien wel meer klasse 🙂 en de steen is prachtig ! Ik ben dus heel tevreden, heb alvast wat onkruid weggehaald, en ga ’t binnenkort wat afmaken met wat steentjes en paar bloemige plantjes. Nu zijn grafsteen er ligt voel ik me meer geroepen om ernaar toe te gaan. Vriendelijke groet,

Nelly Nooij

Advies?

Met ruim 70 jaar ervaring helpen wij u graag bij het omzetten van uw wensen in een grafmonument dat volledig past bij bij de overledene. Vraag vrijblijvend uw persoonlijk advies aan.

020-4977105

Vraag onze brochure aan!

Vraag onze brochure aan en bekijk thuis rustig alle mogelijkheden in gedenkstenen van natuursteen, glas, RVS en cortenstaal.

Download Brochure
Inspiratie opdoen?
Of heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u inspiratie opdoen van alle mogelijkheden die wij bieden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Vrijblijvend afspraak maken
Maes Natuursteen

Maes Natuursteen bestaat inmiddels bijna 95 jaar. Vanuit onze ervaring kunnen wij u goed adviseren over alle mogelijkheden qua materialen, ontwerp, teksten en alles wat komt kijken bij het aanschaffen van een grafmonument voor uw dierbaren.