4 weken levertijd
25 jaar garantie
Eigen werkplaats
Geen aanbetaling
4.5
★★★★★
★★★★★
Cirkel model letterplaat met rand.

Staande steen met omranding

Prijs: €2.080,- Inclusief plaatsing, betonfundatie en BTW

Het grafmonument heeft een ronde vormgeving en is uitgevoerd in een luxe zwart granieten kleur. De ronde vorm van een cirkel wordt staat voor liefde, energie en kracht. Ook oneindigheid wordt aan de vorm van een cirkel toegekend.

Vraag offerte aan
Levertijd: 12-14 weken

Eigenschappen

  • Product Staande steen met omranding
  • Grondmaat 200 x 90 cm
  • Materiaal Black premium graniet,
  • Omschrijving Deze gedenksteen kunnen wij ook aanpassen naar uw wensen. Zo is deze ook leverbaar in ander kleuren en maatvoering. Vraag vrijblijvend naar deze mogelijkheden.

Hoeveel kost een grafsteen met omranding?

De prijs van een grafsteen met omranding is afhankelijk van een aantal factoren;

Het materiaal

Er zijn veel verschillende soorten materialen die voor een grafsteen gebruikt kunnen worden. Hierbij kunt u denken aan natuursteen maar ook aan RvS, Glas, hout of Cortenstaal. De herkomst van het materiaal en de arbeidskosten voor het verwerken bepalen in grote maten de prijs. Vandaar dat een soort graniet met zijn herkomst in Azië gezien de kosten erg aantrekkelijk is. Bijkomend voordeel is dat het ook nog de meest duurzame materialen zijn. Om een indruk van de materialen te krijgen, klikt u hier.

De afmeting

Natuurlijk bepaalt de afmeting ook de prijs van een dergelijke grafsteen. Toch heeft u zelf niet altijd de vrije keuze om een afmeting te bepalen. Vaak heeft de begraafplaats zelf al in zijn richtlijnen de minimale of maximale afmeting staan. Maar ook wij hanteren een minimale maatvoering om u een garantie te kunnen geven op de grafsteen. Wij zijn aangesloten bij de algemene bond van natuursteenbedrijven, klik hier voor info.

Het model / de constructie

Het model bepaald in wat kleinere maten de prijs van de grafsteen. Zo kost een hart model over het algemeen iets meer dan een rechthoekige steen. Het maken van een eigen ontwerp is ook geen probleem voor ons. Wij kunnen hier ontwerp tekeningen voor maken en vrijblijvend voor u informeren naar de mogelijkheden in het buitenland.

De constructie is in veel gevallen niet zichtbaar voor u, maar juist hier zit wel degelijk het onderscheid in tussen steenhouwers. Zo leveren wij altijd een bewapende fundatie die antraciet gekleurd is en bijvoorbeeld niet geverfd. Ook werken wij met speciale RvS doken en dus niet zoals zovele met tapeinden. U mag altijd vrijblijvend in onze werkplaats komen kijken hoe wij te werk gaan, wij hebben geen geheimen en doen alles zelf.• Waarin wij,

Maes natuursteen, onderscheidend zijn

  • Wij zijn geen groot bedrijf of filiaalbedrijf waarin verschillende mensen werken aan de vervaardiging van de grafsteen met omranding. Wij zijn met slechts vijf mensen werkzaam namelijk; vader, zoon, vrouw en twee collega’s. Alles gaat door ons zelf geregeld worden, zowel met de verkoop spreekt u direct met ons tot en met de uiteindelijke plaatsing van de grafsteen (waar u desgewenst bij mag zijn).
  • U kan bij ons vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden en kosten voor een grafsteen met omranding. U krijgt zonder verplichtingen de ontwerp tekeningen en prijsopgave van ons mee.
  • Wij vragen geen aanbetaling, de betaling hoeft pas te geschieden na plaatsing van de grafsteen met omranding.
  • U kunt de vervaardiging in onze werkplaats komen bekijken. Zo kunt u de tekst controleren alvorens wij deze vervaardigen.

Familiebedrijf met liefde voor het vak!

Vragen? 020-4977105

Het ziet er prachtig uit

★★★★★
★★★★★

Het ziet er prachtig uit. Heel erg bedankt voor dit mooie resultaat en zeer sympathieke manier van werken. Wij hebben ons bij jullie zeer op ons gemak gevoeld bij een niet alledaagse aankoop en gaan morgen meteen op bezoek.

Henk

Het grafmonument ziet er prima uit!

★★★★★
★★★★★

Het grafmonument ziet er prima uit! Nog mooier dan ik had gedacht. A.s. vrijdag ga ik met mijn moeder naar het graf. Ik weet zeker dat zij het ook mooi zal vinden. Wij, mijn moeder en zussen, willen u heel hartelijk bedanken voor uw zorgvuldige en geduldige manier van werken. We kijken met een goed gevoel terug op het hele proces van het uitzoeken en plaatsen van de steen. Hartelijk dank daarvoor. De betaling zal binnen enkele dagen plaatsvinden: daar zorgt mijn zwager voor.

Trix ter Beek

Dank jullie wel voor ’t mooie werk

★★★★★
★★★★★

Vorige week heb ik van jou een telefoontje gehad dat de steen op het graf van mijn moeder is geplaatst. Wij zijn afgelopen weekend in Rotterdam gaan kijken en ik kan je melden dat het er goed uitziet. De letters, de plaatsing en de steen zien er netje uit. Ik wil je graag bedanken voor de plezierige manier waarop dit geregeld is.

Ank

Ik ben heel blij met de door jullie gemaakte grafsteen

★★★★★
★★★★★

Ik ben vandaag naar het graf van m’n vader gegaan, ik ben heel blij met de door jullie gemaakte grafsteen, vlindertje vind ik ook ook heel mooi gedaan, en ja de zilveren letters hebben nu achteraf gezien wel meer klasse 🙂 en de steen is prachtig ! Ik ben dus heel tevreden, heb alvast wat onkruid weggehaald, en ga ’t binnenkort wat afmaken met wat steentjes en paar bloemige plantjes. Nu zijn grafsteen er ligt voel ik me meer geroepen om ernaar toe te gaan. Vriendelijke groet,

Nelly Nooij

Advies?

Met ruim 70 jaar ervaring helpen wij u graag bij het omzetten van uw wensen in een grafmonument dat volledig past bij bij de overledene. Vraag vrijblijvend uw persoonlijk advies aan.

020-4977105

Vraag onze brochure aan!

Vraag onze brochure aan en bekijk thuis rustig alle mogelijkheden in gedenkstenen van natuursteen, glas, RVS en cortenstaal.

Download Brochure
Inspiratie opdoen?
Of heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u inspiratie opdoen van alle mogelijkheden die wij bieden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Vrijblijvend afspraak maken
Maes Natuursteen

Maes Natuursteen bestaat inmiddels bijna 95 jaar. Vanuit onze ervaring kunnen wij u goed adviseren over alle mogelijkheden qua materialen, ontwerp, teksten en alles wat komt kijken bij het aanschaffen van een grafmonument voor uw dierbaren.